Какво е FullThrottle?

Full Throttle е мястото, където ще намерите всичко за автомобилите, което си струва да знаете. Ще си говорим за коли, скорост, цени, модели на старо, коя е най-луксозната лимузина на пазара, кое е най-бързото купе, как да дрифтите в снега или дали можете да зареждате Tesla на кварталния паркинг.

 

Ще се стараем материалът да покрива интересите на всички, като ви държим в течение с последните новини в света на автомобилите, българския пазар, пътната обстановка и от време на време ще пускаме и някой не чак толкова сериозен материал.

 

Сайтът ще е малко по-различен от останалите. Няма да ви продаваме добавки, вафли или да ви пробутваме застраховки. Няма да намерите преведени статии от чужди сайтове, всички материали са и ще бъдат авторски. Гарантираме ви, че всеки път ще четете само нашето обективно мнение. Заставаме на сто процента зад всичко казано.

 

Ще ви казваме нещата както са, дори понякога да не е красиво. Поне според нас автомобилният журнализъм е пълен с прекалено много хвалби и твърде малко критики, което замазва истината за крайния потребител. А той заслужава да я знае.

 

Ще качваме нови статии, видеа, сравнения и тестове през цялото време, затова ни следете във всички социални медии. Ако желаете да споделите мнение, да направите предложение или искате да засегнем някоя тема, която смятате за интересна, не се притеснявайте да ни кажете. Обещаваме да ви слушаме. 

 

Блгодарим Ви за отделеното време и до скоро.

 

 

 

 

 

Остави коментар