6те най-бързи полицейски коли в света (Част 1)

6. ALFA ROMEO GULIA 

 

Италианските карабинери нямат само малки фиатчеа, с които обикалят тесните градски улици. Тази Gulia Quadrofoglio има над 500 к.с. от своя V6 и патрулира улиците на Милано.

 

 

 

5. KIA STINGER

 

Полицията в Queensland, Австралия се сдоби с новата Kia Stinger. При това топ моделът GTS, който има V6 двигател с 365 к.с. и ускорява от 0-100 за под 5 секунди. Tози автомобил не им е единствения, като има поръчани над 50 бройки, а скоро могат да станат и над 200. 

 

 

 

4. HONDA CIVIC TYPE R

 

Определено един от най-добрите горещи хетчове на пазара вече се намира и в полицейските паркинги. Не завиждаме на тези, които ще се опитат да избягат.

 

 

 

3.  BMW I8

 

Немският хибриден суперавтомобил е дегизиран като полицейска патрулка. Може да догони почти всеки престъпник, стига да е с напълно заредени батерии.

 

 

 

2.  LAMBORGHINI AVENTADOR

 

Няма как да останете изненадани, че най-луксозните и бързи суперколи на полицията са именно в Дубай. Точно там се намира и този Aventador с над 700 к.с.

 

 

 

1.  CAPARO T1

 

Това Caparo T1 е дегизирано като полицейски автомобил. За съжаление колата не е наистина на полицията, но само си представете дали някой би се опитал да и избяга.

 

 

 

 

 

Остави коментар